Een Accountant Of Boekhouder Werkt Met Een Online Boekhoudprogramma

PE-Academy is het online instituut voor permanente educatie voor accountants. Het maken van facturen, doen van BTW & inkomstenbelasting aangiften, aanvragen van VAR-verklaring, het opstellen van de jaarrekening, we zijn er voor al je administratieve zaken. Wettelijk ben je verplicht je administratie 7 jaar te bewaren. Mocht de Belastingdienst een keer langskomen dan vragen ze je boekhouding altijd tot 7 jaar terug op. Zorg daarom voor een overzichtelijke boekhouding als zzp-er. Als uw vakkundige coach vanuit onze vestiging in Zaandam, coachen onze belastingadviseurs u naar het beste resultaat.

U krijgt van ons tips om belasting te besparen en indien u dat wenst vullen wij uw belastingaangifte compleet voor u in. Zo kan men nagaan of iemand die zich uitgeeft als accountant dat ook daadwerkelijk is en over de benodigde bevoegdheden beschikt. Ik denk dat de EY's - Marcel de Kimpe - van deze wereld dan een stuk zorgvuldiger te werk zullen gaan bij het goedkeuren van jaarrekeningen etc., en een-tweetjes zoals wij in ‘de zaak Henry ‘Hennie' Keizer' voorgeschoteld krijgen tot het verleden zullen behoren.

Niet voor niets hebben de meeste zzp'ers een boekhouder die ze hier (gedeeltelijk) bij helpt. Accountant Marcel De Kimpe van accountantskantoor EY gaf geen cent voor crematieconcern de Facultatieve. Zzp'ers die de bonnetjes in een doos bewaren en deze aan het eind van de maand een keer omkiepen. Daarnaast zijn we lid van de Branche-organisatie voor accountantskantoren Auxilium Adviesgroep BV. Of u nu net bent gestart als zzp'er of al enkele jaren actief, fiscaal advies is op ieder gewenst moment welkom. Hiermee geeft de accountant aan dat de boekhouding in principe goed is, maar dat er op één of meer punten nog wel wat verbeterd moet worden.

Medio oktober van dit jaar organiseerde AFAS Software een informatiemiddag voor accountants over het onderwerp robotisering. DB&C De Bruijn & Co Belastingadviseurs stelt jouw situatie centraal en zoekt in samenwerking met jou naar optimalisering. Doel van de accountantscontrole van een jaarrekening is het verschaffen van zekerheid over de getrouwheid ervan, zodat de ondernemingsleiding, aandeelhouders, banken, beleggers, crediteuren, subsidieverstrekkers, enz. Oprichter Frans Sturkenboom is opgeleid CB belastingadviseur en is lid van het Register Belastingadviseurs Bij ons bent u dus verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een betrouwbare partner op het gebied van administratie, belastingadvies, fiscaal advies en boekhouding.

De ZZP boekhouder uit Ede geeft je gratis advies. Wij zijn úw belastingadviseur en administratiekantoor in de regio Emmeloord. Als belastingadviseur heb je grote affiniteit met getallen en regels. Zo mogen openbare accountants bijvoorbeeld geen zaken doen met cliënten die onwettige of discutabele activiteiten ontplooien of die er discutabele methoden van financiële verslaglegging op na houden. Vanuit de visie dat zowel grote als kleine ondernemers en ZZP-ers een serieuze zaak hebben en recht hebben op advies over administratie, belastingen en onderneming van een hoogstaande kwaliteit maar niet tegen het tarief van grote accountantskantoren.

U kunt ook contact opnemen met onze opleidingsadviseurs via telefoonnummer 035-6 400 411. Onder grote druk van klanten balanceert de adviseur op de grens van wat nog net kan en wat net niet: tussen een verdedigbaar standpunt en een gekunstelde structuur om weinig of geen belasting te betalen. Ondernemingen uit die categorie moeten een volledig ingerichte jaarrekening opmaken. Jaarlijks starten circa 100.000 mensen een eigen bedrijf, vanuit ieder vak ontstaan ZZP'ers met een verschillende invalshoek. Tellow is geschikt voor zzp'ers met een eenmanszaak (geen BV of VOF).

Het coachen en begeleiden van Junior Belastingadviseurs. De accountantsverklaring is een oordeel over het jaarverslag van een bedrijf. Daarnaast bestaat er op federaal niveau de American Institute of Certified Public Accountants (AICPA), de overkoepelende beroepsorganisatie van CPAs en PAs. Werkt ook met grote en kleine mkb-bedrijven, eenmanszaken, zzp'ers en freelancers. Ons advies is daarom om deze ingevulde belastingaangifte altijd goed te controleren. Deze naam wordt NIET doorgestuurd naar de andere boekhouders.

Succesvolle ondernemers weten dit en schakelen tijdig expertise in. Ikzelf ben ook geregeld in de valkuil `alles is gratis te vinden`gestapt op andere vakgebieden. In 2010 gingen de fiscus en een nieuw AA accountantskantoor weer samen tegenwerken. De NOB onderscheidt zich door de - voor aspirant-leden verplichte - Beroepsopleiding Belastingadviseurs. Ondernemers kiezen er om diverse redenen voor hun boekhouding uit te besteden. Koppel Advies kan uw belastingaangiften, administratie en jaarrekeningen dus vaak moeiteloos voor u uit handen nemen.

Laat geen geld liggen en schakel een belastingadviseur in. Goed geregeld. Het is voor kleine ondernemers en ZZP'ers niet verplicht om de administratie uit te besteden aan een accountant of boekhouder. De goedkopere boekhouders werken doorgaans vanuit huis en hebben lageren overheadkosten. Omdat dit tot strijdige belangen kon leiden (hetzelfde bedrijf dat een onderneming adviseerde over bijvoorbeeld het inrichten van logistieke processen of de aanschaf van een computersysteem, controleerde ook de boeken), zijn eind 20e eeuw vrijwel alle adviesfuncties verzelfstandigd.

PROFIN Administratie is een gespecialiseerde ZZP boekhouder en biedt de mogelijkheid om u te ontzorgen. Is je bedrijf en boekhouding (nog) niet zo groot, dan kan boekhouden in Excel wel een optie zijn. Daarna klikt u op Ga naar stap 3”, u komt dan op de pagina waar een overzicht staat van de belastingadviseurs die geheel aan uw wensen voldoen. Wij hebben altijd uw belang voorop staan en helpen u dan ook graag met al uw vraagstukken op belastingtechnisch gebied. U kunt als ondernemer, maar ook als particulier bij ons accountantskantoor terecht.

Mr. G. Hoving RB Belastingaviseur is een vakkundige en betaalbare belastingadviseur in Barneveld voor MKB-ondernemers en particulieren. Reden, bij Boekhouder Amsterdam vinden ze een zzp-specialist, krijgen ze geen onverwachte facturen, weten ze vantevoren hoeveel ze moeten betalen en wat ze daarvoor krijgen. Dit soort werkzaamheden levert als zzp'er niet meer op dan 25 a 35 euro per uur. De Amsterdamse rechtbank rekende het de man zwaar aan dat hij zich "er kennelijk niet om bekommerde dat zijn klanten het risico liepen op navorderingen door de Belastingdienst." De klanten zijn verantwoordelijk voor hun eigen aangiften, en moeten het ten onrechte ontvangen geld terugbetalen.

Koppel Advies is meer dan alleen een belastingadviseur. In de jaren 2008 tot en met 2013 werd door Keizer c.s. het zogenoemde criterium voor de deponering van de jaarrekening van B.V. Beheermaatschappij ‘de Facultatieve' bij de KvK onterecht gewijzigd van ‘groot' naar ‘klein'. De rechtbank vindt een celstraf op zijn plaats omdat R. gedurende lange tijd op grote schaal de Belastingdienst en zijn klanten om de tuin heeft geleid. Uw oude boekhouder rondt het oude boekjaar af, wij nemen de nieuwe boekhouding over en regelen met uw oude boekhouder de uitwisseling van informatie.

De fiscale beroepsorganisatie RB (Register Belastingadviseurs) biedt specialistische vakopleidingen aan. U krijgt professioneel belastingadvies met oog voor alle details - integraal afgestemd op de geldende wet- en regelgeving. Iedereen in Nederland mag zich belastingadviseur noemen en kan voor derden aangiften invullen, een belastingcontrole begeleiden, adviezen geven om belasting te besparen en namens een ander procederen bij de rechter. Als startende zzp'er is het niet altijd gemakkelijk om uw onderneming meteen goed op gang te krijgen.

Advocaten, notarissen, bedrijfsrevisoren, accountants en boekhouders die lid zijn van hún instituut zouden echter wél nog bijkomend fiscaal advies, aangiften en vertegenwoordiging mogen doen, en de advocaten mogen ook de belastingplichtigen verdedigen bij fiscale rechtsmachten. Belangrijke onderwerpen voor de commissie zijn onder meer de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft), de geheimhoudingsplicht en het verschoningsrecht van de belastingadviseur, de samenwerking met andere beroepsgroepen en horizontaal toezicht.

Het voeren van een goede boekhouding kost namelijk veel tijd en kennis. Ordenen en verwerken administratie tot jaarrekening, van jaarrekening tot aangifte inkomstenbelasting​. Maak dan eens kennis met één van de belastingadviseurs van Bennink adviseurs Zij regelen uw complete belastingaangifte; dat neemt u een hoop werk uit handen. Voor u prettig, want zo heeft u persoonlijk contact met uw eigen belastingadviseur en hoeft u niet steeds uw gegevens te overleggen en te bespreken met verschillende personen. Accountants die hun werkzaamheden uitvoeren in ondergeschikt verband krachtens een arbeidsovereenkomst of een door read more de overheid bezoldigde betrekking, kunnen de opdrachten vermeld onder 1 en 2 enkel uitvoeren zonder dat dit leidt tot een attest of een expertiseverslag bestemd om aan derden te worden afgegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *